IDEX : U axis not moving after home



  • I have gotten all the way to this. When i home x axis i can still move axis however after homing the U axis it will not move. I have posted Movement section:
    ; Movement section
    M569 P0 S1 ; Drive 0 goes forwards (change to S0 to reverse it)
    M569 P1 S1 ; Drive 1 goes forwards
    M569 P2 S1 ; Drive 2 goes forwards
    M569 P3 S1 ; Drive 3 goes forwards
    M569 P4 S1 ; Drive 4 goes forwards
    M569 P5 S1 ; Drive 5 goes forwards
    M584 X0 Y1 Z2 U3 E4:5 ; Create U axis for second X carriage before we try to configure it
    M574 X1 Y1 Z0 U2 S1 ; Set endstop configuration (X and Y endstops at low end, U endstop at high end, active high, no Z endstop)
    M906 X800 Y800 U800 Z800 E1000 ; Set motor currents (mA)
    M201 X800 Y800 U800 Z15 E1000 ; Accelerations (mm/s^2)
    M203 X15000 Y15000 U15000 Z100 E3600 ; Maximum speeds (mm/min)
    M566 X600 Y600 U600 Z30 E20 ; Maximum jerk speeds mm/minute
    M208 X200 Y200 U250 Z200 ; Set axis maxima (adjust to suit your machine)
    M208 X-50 Y0 U0 Z-0.2 S1 ; Set axis minimum (adjust to make X=0 and Y=0 the edge of the bed)
    M92 X80 Y80 U80 Z2560 ; Set axis steps/mm
    M92 E420:420 ; Set extruder steps per mm
    G21 ; Work in millimetres
    G90 ; Send absolute coordinates…
    M83 ; ...but relative extruder moves

    Is there something i am missing?


  • administrators

    Please post your homeu.g file.



  • Here is my homeu.g file
    G91
    G1 Z4 F200
    G1 U240 F3000 S1
    G1 U-4 F600 S2
    G1 U10 S1
    G1 Z-4 F200
    G90



  • Solved!! it is working Thanks


 

Looks like your connection to Duet3D was lost, please wait while we try to reconnect.