M587: Bad or missing parameter



  • Hi, I just received my DuetWifi V1.03.
    I'm stuck with connecting the Wifi. I'm getting this error: M587: Bad or missing parameter.
    My wifi is not 5GH.
    Here's my network SSID and password:
    M587 S”Xiaomi5772” P”Kahel2000”.
    I tried many times and tried connecting the USB again and starting over. Even had a "_" in the SSID and removed it from the name.
    Here's the terminal texts I got:

    Last login: Thu May 17 13:16:45 on ttys000
    Rajaas-MacBook-Pro:~ RajaaKahel$ screen /dev/tty.usbmodem1421 115200

    RepRapFirmware for Duet 2 WiFi/Ethernet Version 1.21 dated 2018-03-21

                                                                     Executing config.g...Error: Bad command: FOR TESTING ONLY! USE https://configurator.reprapfirmware.org/ to generate configuration files for your printer!
                                                              WiFi module is disabled
     Warning: Heater 0 appears to be over-powered. If left on at full power,FIRMWARE_NAME: RepRapFirmware for Duet 2 WiFi/Ethernet FIRMWARE_VERSION: 1.21 ELECTRONICS: Duet WiFi 1.02 or later FIRMWARE_DATE: 2018-03-21
                                                        ok
                                                          WiFi module is idle
                                                                             ok
                                                                               M587: Bad or missing parameter
                             ok
                               M587: Bad or missing parameter
                                                             ok


  • @rajaakahel said in M587: Bad or missing parameter:

    M587 S”Xiaomi5772” P”Kahel2000”.

    Make sure that you are using regular straight double quotes " In the command you send to the Duet.
    Because the ones you have given above () are a different symbol.

    Try copy and pasting the following:
    M587 S"Xiaomi5772" P"Kahel2000"



  • @wilriker Awesome! It's connected now! Wow thanks for the quick answer!
    Strange they provided the wrong symbols!



  • @rajaakahel You are welcome.
    You are using a Mac - nothing coming from those strikes me as strange. 😂 (I confess to be a Linux fanboy 😁)



  • @wilriker Well I'm learning then 😄 Hopefully I'll be able to not get surprised 😄


Locked
 

Looks like your connection to Duet3D was lost, please wait while we try to reconnect.