Lost web control, right after I started a benchy



  • well, the only way to stop it now is to kill the power, but do it quickly so I can keep my hot end fan going and not trash my heat break.
    Has anyone nailed this problem down yet?
    Tried restarting chrome.
    Tried on my phone.
    Internet's good, using the same wifi to type this while watching a youtube video.

    I'm gonna have to plug in the usb port for these situations, at least I can see error messages on pronterface. My board's deep in a metal cabinet under the printer though, so I'll prob let this run until something goes wrong(knock on wood it doesn't)



  • it was connected and working when I started the print, then got an error message on the web server page about lost connection(shaded in red) I can't copy that message because I refreshed the page and now get this message(redacted ip address for security reasons):

    This site can’t be reached

    xxx.xxx.xx.xxx took too long to respond.
    Try:
    Checking the connection
    Checking the proxy and the firewall
    Running Windows Network Diagnostics
    ERR_CONNECTION_TIMED_OUT


  • administrators

    It sounds to me that the wifi module lost the connection to your router. I have a major rework of the wifi code planned, which will include automatic reconnect.

    Sending M552 S0 followed by M552 S1 from either USB or PanelDue may get the connection working again without interrupting the print.



  • @dc42:

    It sounds to me that the wifi module lost the connection to your router. I have a major rework of the wifi code planned, which will include automatic reconnect.

    Sending M552 S0 followed by M552 S1 from either USB or PanelDue may get the connection working again without interrupting the print.

    Ok, I'll plug in the cable after the print and if it happens again, I'll give it a try. Thanks!



  • @dc42:

    It sounds to me that the wifi module lost the connection to your router. I have a major rework of the wifi code planned, which will include automatic reconnect.

    Sending M552 S0 followed by M552 S1 from either USB or PanelDue may get the connection working again without interrupting the print.

    Update: I am having a lotof issues connecting to the web interface now. m552 reset proceedure not helping. Printer connects to the server easily, but web interface will not.

    https://youtu.be/ZmujcBFAkEo

    Should I reinstall the web interface firmware? It doesn't seem to be a hardware issue. Any settings I can change?

    I did try closing and opening google chrome and deleting cookies n cache


Log in to reply